Felöltöztetjük boltját

Üzletdekoráció, kirakatmatrica

TERVEZÉS
Kirakat arculatának megtervezése

A leendő vásárló első benyomását az üzlet kirakatáról szerzi. Egy jól megtervezett portál tükrözi a bolt színvonalát. Bízza profi csapatunkra kirakatdekorációjának megtervezését és kivitelezését!

KIVITELEZÉS
Üzletek üveg- és falfelületeinek fóliázása

Matricázás, fóliavágás, habbetűk kihelyezése… Legyen akár időszakos promócióról vagy teljes kirakat dekorációról szó, keressen minket bizalommal!

NYOMTATÁS
Fólia- és plakátnyomtatás

Hihetetlen színek, tűpontos nyomatok. Partnerünk folyamatosan karbantartott gépparkja garancia a minőségre. Nyomtatunk vinylt, perforált ablakfóliát (one way vision), papírcímkét, akár szórólapot vagy plakátot is!

01

Előkészület

Készíts néhány fényképet a portálodról vagy dekorálandó felületedről, és ha nem is pontos, de körülbelüli méretek megadását várjuk. Ha rendelkezel logóval, arculati kézikönyvvel, fotóanyaggal, akkor azokat is gyűjtsd össze!

02

Megkeresés

Az 01-es pontban leírtakat küldd el nekünk az info@kreativmindenes.hu e-mail címre, és írd meg az elképzeléseidet! Ennyi információ alapján már tudunk egy hozzávetőleges árajánlatot adni.

03

Felmérés

Ha előzetesen nem kapunk segítséget, és személyes felmérés szükséges kérjük, vedd figyelembe, hogy a kiszállásunk nem díjmentes. Időpont-egyeztetés miatt hívj a +36 70 637 2991-es telefonszámon!

04

Grafikai tervezés

A pontos egyeztetéseket követően elkészítjük a grafikai terveket. Igyekszünk minden igényt, ötletet előre begyűjteni, így nem szokott előfordulni, hogy sok körös folyamat kerekedik ki belőle. A jóváhagyásodat követően már állítjuk is a nyomtatási sorba az anyagot.

05

Nyomtatás, vágás

Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni a nyomatok minőségében. Élőben is pont úgy fog mutatni a dekoráció, ahogy azt korábban a látványterven is láttad. Partnerünk, az XL Poszter készíti el a nyomtatott és/vagy formára riccelt fóliákat. Több, mint 10 éve dolgozunk együtt!

06

Helyszíni dekoráció

A hetek óta dédelgetett álmok, tervek végre valóra válnak. Kérünk vedd figyelembe, hogy nem tudunk minden időjárási körülményben dolgozni. A túl hideget a fóliák sem szeretik. Októbertől márciusig elfordulhat, hogy a kültéri dekoráció időpontját napokkal, hetekkel szükséges eltolni.

autómatricázás
Dekorációs szolgáltatásaink
  • Kirakati fóliadekorációk tervezése
  • Matricanyomtatás, fólianyomtatás
  • Ablakmatrica, kirakatmatrica, üzletdekoráció
  • Fólia riccelés (formára vágás)
  • Reklámfelirat, habbetűk
  • Autómatricázás, flottafeliratozás
Kezdjük el a közös munkát még ma!
Árajánlatkérés
Kreatív Mindenes
További szolgáltatásaink
Kreatív ötletek a hétköznapokra
Egyedi grafikai megoldások

Legyen feltűnő! Tűnjön ki konkurensei közül! Vállaljuk teljes cégarculat tervezését, hogy márkáját többé ne felejtsék el.

Reszponzív weboldalak
Honlapkészítés, -üzemeltetés

Weboldalkészítés akár egyedi tervezéssel. Mobilra optimalizált honlapok kedvező áron. Az átadott weboldalra fél év garancia jár!

IRODÁNK

2030 Érd, Diósdi út 43.

ÚTVONAL
EGYEZTESSÜNK SZÓBAN

Mobil: +36 70 637 2991

HÍVJON
VAN MEGOLDÁS

Keressen bizalommal elképzeléseivel, biztosan van rá egy jó ötletünk!